Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Chromecast en Chromecast Ultra: welke moet je kopen?

chromecast ultra kopen of chromecast 3

Wil je een Chromecast kopen en kan je niet kiezen? Er zijn meerdere varianten, dus nemen we de twee populairste en nieuwste onder de loep.

Wat is een Chromecast?

Tegenwoordig zijn slimme tv’s niet meer weg te denken uit de living. Ze worden alsmaar goedkoper en goedkoper. Maar er zijn nog genoeg ‘domme’ tv’s op de markt, en om deze slim te maken gebruik je een Chromecast. Je verbindt de Chromecast via de HDMI-poort op je TV, en wanneer je hem aanzet heb je internet op je oude TV.

Chromecast Ultra kopen: voor de veeleisende gebruiker

    chromecast ultra

De Chromecast Ultra is de beste versie van de Chromecast. Hij kan alles wat de oudere modellen ook kunnen, maar dan in 4K kwaliteit en dus super voor spelletjesliefhebbers en filmverslaafden. Heb je een 4K projector, monitor of tv en wil je het toestel slim maken? Dan is ons advies om een Chromecast Ultra te kopen. Dat kan al vanaf 94 euro.

Chromecast Ultra kopen?

Chromecast 3 (2018) kopen: voldoende voor de meeste mensen

chromecast 3

De Chromecast 3 zag zijn release in 2018. Het is de verbeterde versie van de oude Chromecast modellen en is een stuk sneller en heeft een moderner design. Met deze Chromecast kan je in 1080p kwaliteit Netflix films kijken, YouTube bekijken en andere applicaties zoals spelletjes op je tv toveren.

Dit model is perfect voor de meeste mensen. Hij heeft bijna alle opties die de Chromecast Ultra ook heeft. Het grootste verschil is dat 4K ondersteuning ontbreekt, gelukkig is hij maar de helft van de prijs van de Ultra. De Chromecast 3 koop je vanaf 48 euro.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op social media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over Quicksolutions

Al bijna 10 jaar helpen wij mensen in heel België met aankoop, verkoop en reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Social Media

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop